Ферарио Спасов: Получи се мач за футбола, харесвам това, което правим


Ферарио Спасов: Получи се мач за футбола, харесвам това, което правим
Снимка: Официален сайт на Ботев Пловдив

1377 0

Треньорът на Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов говори след двубоя на неговия тим срещу ЦСКА, загубен от "канарчетата" с минималното 0:1. Той призна, че е доволен от неговите момчета, предвид наличността в състава и че ще продължава да налага младите момчета в състава.

"Тошко Неделев направи всичко възможно да завърши двубоя. Видяхте, че завършихме с 4 момчета, които са на младежка възраст. Харесвам отбора, харесвам настроенито, това, което правим. Поставихме ЦСКА под напрежение дори в този вариант на състава. Когато се открихме, тогава те успяха да имат повече ситуации. Проблемите ни в нападение след Виана са очевадни. И Сашо (Тонев) и Антонио Вутов правят всичко възможно да се представят добре, но те не са чисти нападатели. Създаваме положения, но не отбелязваме голове" - започна Спасов.

"Имахме коренно различно лице от 1-вия мач с Локомотив (Пловдив). Получи се отворен мач, коректен мач, мач за футбола. Продължаваме напред. Всички момчета се готвиха наравно. Наясно сме с възможностите си и какво можем да постигнем. Нашите привърженици също усещат и приемат този вариант на отбора, въпреки че не можем да отбележим гол. Няма да отстъпя от това виждане да продължаваме по този начин и повече млади българи да влизат в състава" - коментира мача и ситуацията в тима той.

ЦСКА СЕ ДОБЛИЖИ НА 2 ТОЧКИ ОТ ЛЕВСКИ И СЕ КАЧИ НА 3-ОТО МЯСТО

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички