Крушчич обясни какви играчи трябва да привлече ЦСКА и дали ще се разделят с Али Соу


Крушчич обясни какви играчи трябва да привлече ЦСКА и дали ще се разделят с Али Соу
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2363 0

Наставникът на ЦСКА Милош Крушчич говори преди заминаването на тима за Анталия, като отново заяви, че се нуждае от още двама атакуващи играчи, с които да се подсили.

"Имаме нужда от нови футболисти. Водят се преговори с някои футболисти. Имена не искам да казвам. Ще бъде добре тези трансфери да бъдат завършени. Имам нужда от максимум двама футболисти в атакуващ план. Не става въпрос за нападатели, а за атакуващи играчи. Изоставаме от Лудогорец с 9 точки, но всичко може да стане. Възможен е обрат. Първият мач за новата година може да бъде определящ. Важното е отборът да се подготви и да сме напълно готови за първия кръг", обясни той.

"Добре е, че пътуваме с всички футболисти. В Турция към нас ще се присъединят още двама футболисти. Енрике ще пристигне днес в Турция и ще започне тренировки на пълни обороти. Привличането на Ахмедов не означава, че ще се разделим с Али Соу. Ще бъде загуба за нас, ако го продадем. В днешния футбол всичко е възможно. Аз имам разговори с ръководство и няма такива неща. Не е в плана Али Соу да бъде продаден сега. Моето желание е той да остане в ЦСКА. И за него е добре той да продължи да вкарва за ЦСКА. И за него ще бъде по-добре", допълни специалистът. А какво заяви изпълнителният директор на клуба Пламен Марков за трансферните планов - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички