Ще се разделя ли ЦСКА с други играчи освен с Бодуров?


Ще се разделя ли ЦСКА с други играчи освен с Бодуров?

5286 0

Ръководството вярва във възможностите на играчите, това заяви изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков на базата в Панчарево, където тимът започна зимна подготовка. "Това, което всички желаем, които обичаме ЦСКА, и ние като ръководство, състезатели, целия отбор, най-вече нашите фенове в страната и в чужбина, които както виждате не са никак малко, е да имаме тяхната подкрепа. Благодаря на нашите фенове, пожелавам им да бъдат все така силни в изявите си, да подкрепят отбора, да следват любимия отбор по стадионите“, заяви той.

Марков сподели, че ръководството вярва във възможностите на играчите. „Сега току-що разговаряхме с играчите, ръководството вярва в техните възможности, това беше силно подчертано в разговора ни с тях. От моя гледна точка, отборът трябва да е сплотен, да има едни много хубави колегиални отношения, да бъде едно цяло през останалото време до края на сезона. Да се борят за добрите резултати на ЦСКА - това е постижимо, четвъртото място не задоволява никого, на този клуб не му подхожда четвърто място в класирането“.

"Естествено, че се работи по селекцията, в момента не се ангажирам с обявяването на който и да е нов футболист. Крушчич вече ви каза за новото попълнение, за преотстъпените играчи, ще обявим най-скоро, когато има нови играчи, за да разбере цялата футболна общественост. Във всички случаи практиката в клубовете е да се съобразяват с изискванията на треньора - след като е споделил, че само двама му трябват, ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ги докараме. Нещата са малко по-сложни с добрите играчи, защото те са в договорени отношения с клубовете си, това обаче не е пречка да се търсят такива изпълнители, които да бъдат полезни за отбора и за доброто представяне“.

„На този етап не се предвижда раздели, освен с футболистите, за които се знае, че не тренираха с отбора, визирам Бодуров, с други футболисти нямаме намерение да се разделяме. Относно Пинто, той е в договорени отношения, след като клубът продължава да разчита на Крушчич, той ще каже дали ще продължи да разчита на него, ще се съобразим както винаги с желанията и вижданията на треньораЗа един треньор е добре да има една оптимална бройка от 23-24 състезатели, включително и вратарите, които, разбира се, да заместят във всеки един момент контузения, наказания или недобре представящия се състезател. Когато тази бройка надвиши 23-24 играчи, започва да става и трудно да се работи, това ви го казвам от личен опит“, продължи изпълнителният директор на „червените“.

Междувременно легендата на ЦСКА Петър Жеков отново разкритикува сериозно клуба - ето от какво не е доволен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички