Коронавирусът объркал трансферните планове на ЦСКА?


Коронавирусът объркал трансферните планове на ЦСКА?
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1990 0

Епидемията с коронавируса, който тръгна от Китай, е повлияла и на селекционните планове на ЦСКА. "Червените" са работили върху трансфер на Али Соу, но заради епидемията плановете им са се провалили.

Няколко клуба от Китай са имали интерес към гамбийския нападател още в края на миналата година. Евентуалната сделка е била провалена от епидемията и наложените мерки за нейното ограничаване, пише "Меридиан мач". Играчът също не е бил склонен да пътува за Китай в този момент.

Твърди се още, че от ЦСКА са дали разрешение на агенти да търсят нов отбор за нападателя, като за евентуална сделка продължава да се работи. Трансфер обаче може да има най-рано през лятото. Припомняме, че през зимата Соу бе свързван с преминаване в египетския Ал Ахли. От друга страна, самият Али Соу не е имал желание да премине в Египет. Той призна при завръщането от лагера в Турция, че е получил предложение от Ал Ахли, но го е отказал.

Междувременно след двубоя през уикенда бяха съобщени наказанията за "сини" и "червени", а капитанът на ЦСКА отнесе най-тежка санкция (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички