Крушчич: Искам като първия мач, но този път да вкараме, Балтанов е най-ключов за Ботев


Крушчич: Искам като първия мач, но този път да вкараме, Балтанов е най-ключов за Ботев
Снимка: БГНЕС

2087 0

Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич говори ден преди полуфиналния мач-реванш за Купата на България срещу Ботев (Пловдив). Сърбинът призна, че се надява на същата игра от миналия сблъсък (0:0), като единствено очаква този път "червените" да вкарат, с което да подобрят представянето си.

"За нас най-важното в момента със сигурност е утрешният полуфинал. Важен е финалът за Купата и финалът в първенството. Скоро ЦСКА трябва да е там, където заслужава - на върха. Всички футболисти са здрави с изключение на Юрич. Ще видим кои ще играят. Първият мач беше 0:0 с Ботев. Трябва да играем умно. Играта, която показваме в последно време, ми дава вяра. Показваме добри игри, имаше грешки, но ЦСКА е добре организиран отбор. Дали сме фаворити, каквото искате можете да кажете. Равенството не ни устройва нас в никакъв случай.

Не е само Неделев там. Имат и нападатели, и защитници. Балтанов е най-ключовият футболист за мен от този отбор. Но това са техни проблеми. Най-важното за мен е моите футболисти да са здрави. Това, което трябва да е различно от първия двубой, е, че трябва да вкараме гол. Контролирахме играта, имахме много моменти, минимално възможности дадохме на съперника да вкара, така трябва и сега да е, само трябва да вкараме. Миналият мач вкарахме 3 гола, надявам се да продължим по този начин. Бусато ще пази срещу Ботев.

Вчера имахме анализ. Имахме грешки. Защитата не игра лошо. Тактически нямахме нито една грешка, те бяха индивидуални, слаба комуникация между вратаря и защитника. Играем постоянно, влязохме в ритъм събота-сряда. В предишни мачове не сме имали никакви грешки - нито индивидуални, нито тактически. А сега от няколко дълги топки. Нямам дилеми за защитата. Знам кои ще играят, ще играе най-оптималният състав. Ще видите кои" - сподели той.

Междувременно, шестима българи подписаха с ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички