ЦСКА чака крило днес, разделя се с поне трима в края на сезона


ЦСКА чака крило днес, разделя се с поне трима в края на сезона
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1690 0

ЦСКА очаква днес да пристигне четвъртото лятно попълнение за клуба. Става въпрос за чуждестранен флангови футболист със солидна визитка. И той подобно на досегашните трима привлечени е с паспорт от страна от Европейския съюз и за последно е играл в солидно първенство.

"Червените" обаче не разкриват повече подробности около него, пише "Тема спорт". Това ще е първото офанзивно попълнение за това лято, след като досега ЦСКА представи централния защитник Юрген Матей и вътрешните халфове Амос Юга и Юнус Санкаре. Селекцията ще продължи и с други играчи. Не е изключено "червените" да вземат и централен на­падател, както и още едно крило.

Така реваншът с Ботев Пд за купата утре се очер­тава да бъде изгледан от 4 нови попълнения - Матей, Юга, Санкаре и този, който е очакван днес. Главният мениджър на тима Стойчо Стоилов заяви не­посредствено след вечното дерби, че в кратки срокове се очакват двама играчи. Единият от тях бе Санкаре.

Всеки от тримата прив­лечени вече тренира с ЦСКА, но ще е на линия за следващия сезон. Дотогава има точно месец (ще стар­тира на 24 юли), така че но­вите ще имат възможност­та да се подготвят кондиционно, а в известна степен и да свикнат с останалите. След края на настоящата кампания предстои раздяла с поне трима играчи. Със си­гурност напускат Пинто, Джеси и Чорбаджийски, кой­то след дългата пауза дори не е попаднал в групата. От тези с действащи дого­вори пък поне един ще разтрогне. Не е изключено да се стигне и до продажба на някой от основните футболисти.

Междувременно от ЦСКА потвърдиха, че имат заразен играч с коронавирус - ето повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички