ЦСКА официално представи третото си ново попълнение


ЦСКА официално представи третото си ново попълнение
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1960 0

ЦСКА официално обяви привличането на опитния френски халф Юнус Санкаре. Футболистът премина успешно медицински прегледи и от днес се включва в тренировките на отбора. Той се изявява в средата на терена като разиграващ полузащитник и притежава изключително богата кариера в елита на Франция. Само преди дни "червените" подписаха с холандският бранител Юрген Матей и френският халф Амос Юга.

С родния си клуб ПСЖ, Дижон, Валaнсиен, Гингам, Лил и Бордо, Санкаре записва впечатляващия актив от 12 сезона, 273 мача и 28 гола в Лига 1. Отделно има 51 срещи и 6 попадения във втория ешелон, както и още 48 двубоя за различните национални турнири, в които е поразил вратата 8 пъти.

Високият 189 сантиметра Санкаре е печелил два пъти Купата на Франция - с ПСЖ през 2010 и с Гингам през 2014-та година, а с парижани завоюва и Купата на Лигата през 2008г. Първоначално е част от различните юношески формации на „петлите“, като за младежкия тим изиграва 16 срещи с 3 гола. След това приема да облече фланелката на „А“ отбора на Сенегал, където до момента е викан 7 пъти. Междувременно от ЦСКА потвърдиха, че имат заразен играч с коронавирус - ето повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички