Ясно е кога ЦСКА ще стартира зимната си подготовка


Ясно е кога ЦСКА ще стартира зимната си подготовка
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2261 0

В ЦСКА са планирали старта на зимната подготовка за 6 януари, понеделник. Възможно е първата тренировка да се проведе два-три дни по-късно. От 6-и обаче играчите ще започнат да се връщат в София и поетапно да преминават медицински прегледи.

"Червените" са планирали два лагера, като първият ще е в Гърция и ще стартира до 10 януари. Престоят там ще е около седмица, след което тимът лети за Марбея. ЦСКА ще е за 4-та поредна година на зимна подготовка в Испания. На иберийска земя тимът ще има поне четири проверки, като вече са договорени такива с японски и китайски отбор, информира "Тема спорт". Често в Испания ЦСКА е играл и с Динамо Киев и Шахтьор Донецк. Там се подготвят и доста немски тимове. Възможно е армейците да се срещнат с Нюрнберг.

В близките дни се очаква от "Армията" да съобщят с кои футболисти ще се разделят през зимата. Треньорът Милош Крушчич пък заяви, че се чувства спокоен за поста си. От клуба обаче не са правили официални изявления по въпроса, което оставя темата отворена. След двубоя с Дунав никой от директорите на ЦСКА не застана пред медиите, за да отговори на актуалните въпроси, свързани с треньорския пост.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички