Кредитори към Божков: Ще вземем по-малко, за да се спаси ЦСКА


Кредитори към Божков: Ще вземем по-малко, за да се спаси ЦСКА
Снимка: БГНЕС

1454 0

Намеренията на Васил Божков да оздрави истинския ЦСКА срещнаха голяма доза одобрение от страна на почти всички, които имат да получават пари от „червените".

Бизнесменът е получил редица обаждания от сериозни кредитори, които са изразили готовност да намалят финансовите си претенции в пъти, за да помогнат на легендарния клуб. Някои от тях са готови да приберат минимални суми, но все пак ще вземат нещо,тъй като при фалит ще изгорят напълно, пише "Меридиан мач".

Както вече стана ясно, Васил Божков работи по план за оздравяването на ПФК ЦСКА АД от няколко месеца и проектът вече е напълно готов. Най-хубавото завсички симпатизиращи на ЦСКА е, че никой не говори за рестарт от „А" окръжна група. Идеята на Божков е да се продължи започнатото със сегашния отбор и догодина клубът да се състезава в „Б" група.

Един от основните кредитори на ЦСКА - Генади Вучков, който има да получава около 320 000 евро на „армейците", вече официално заяви, че ще намали наполовина своите претенции.

Повече яснота и нова конкретна позиция от страна на Васил Божков се очаква да има, след като той се прибере от чужбина. Това трябва да се случи след 6 декември.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички