Пламен Марков: Оздравяването на дружеството е невъзможно


Пламен Марков: Оздравяването на дружеството е невъзможно
Снимка: БГНЕС

918 0

"Ние приемаме всяко едно мнение, особено когато става въпрос за възраждането на ЦСКА. Васил Божков е добре дошъл. Не съм ироничен. Когато има обединяване на бизнесмени от ранга на Гриша Ганчев и Васил Божков би било много добре за ЦСКА". Това заяви изпълнителният директор на "червените" в предаването Sport7 по TV7.

Според Марков оздравяването на това дружество е невъзможно.

"Дори синдикът да каже, че дълговете са по-малко, трудно ще се намери бизнесмен, който да плати цялата дължима сума. Дори и да я плати, това значи, че клубът тепърва ще започне да се финансира за да продължи своята дейност. От опита, който имам от престоя ми в ЦСКА смятам този вариант за невъзможно. Вариантът с ново дружество е възможен, но той трябва да започне от окръжна група".

Според Марков от БФС умишлено пречат на ЦСКА. "Тази година на заседание на БФС от 22-и юли е създадена нова алинея към член 15. Тя гласи, че клуб загубил професионалния си лиценз, какъвто е случая с ЦСКА, продължава участието си в най-ниското ниво в аматьорския футбол в случая в регионална футболно група по местоживеене. До сега такава алинея не е имало. Нека зрителите да си отговорят дали това е случайно. От тази година бе променен правилника за мачовете в турнира за Купата на България. До сега при жребия винаги домакинстваше тимът от по-ниската група. От тази година вече не е така. Задавам още един риторичен въпрос - срещу кого е направено това?".

Марков заяви, че заедно с феновете няма да се допусне унищожаването на ЦСКА. "В момента се цели разцепление на феновете на клуба с вариантите за оздравяването на клуба", заяви Марков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички