7300 лева за два дни събра "ЦСКА Акционерите"


7300 лева за два дни събра "ЦСКА Акционерите"

1055 0

7275 лева са постъпили в сметката на "ЦСКА Акционерите" за два дни, обяви Иван Манов от сдружението пред "Дневник". До петък вечерта близо 70 дарители са се включили в кампанията за оздравяването на футболния клуб.

"ЦСКА Акционерите" си постави амбициозната задача да обедини червената общност и чрез дарения да се съберат 20 млн. лева за три месеца. Акцията има и междинен срок - 1 млн. лева до 20 декември.

"Тази кампания е изцяло спонтанна реакция, извършва се, без да са вложени средства в каквато и да е реклама, без подкрепа от страна на клуба или някакви знакови фигури. Изключително важен е и фактът, че се извършва в момента, в който въпросителни около бъдещето на ЦСКА никнат като гъби след дъжд, хората не знаят на какво и кого да вярват", обясни Манов.

Ако желаната цел не бъде постигната, събраните средства ще бъдат дарени на волейболния ЦСКА.

"За нас като сдружение тази кампания със сигурност ще бъде успешна, защото и самите условия, които са заложени, ще доведат до подкрепата за ЦСКА. Интересното е, че за пореден път, но няма да е за последен, отново откликват обикновените хора - тези, които биха лишили семействата си от коледни подаръци, за да помогнат на ЦСКА. От друга страна, т.нар. червени легенди, известните личности, отново се ослушват, което в никакъв случай не е изненада", каза още той.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички