Близък до Малинов: Той иска да играе за Рейнджърс и Джерард


Близък до Малинов: Той иска да играе за Рейнджърс и Джерард
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

2408 0

Полузащитникът на ЦСКА Кристиян Малинов е готов да напусне клуба. Интересът към него е голям, но той вече има яснота къде иска да продължи кариерата си. Това е съобщил близък до него човек пред glasgowtimes.co.uk. Интерес към българския национал има от нидерландските Витес и ВВВ Венло, белгийските Мехелен и Стандарт Лиеж и "топ германски и турски клубове". Тези дни се появи информация и че шотландският Глазгоу Рейнджърс е кандидат за подписа на българина.

"Рейнджърс е марка в европейския футбол. Всички го познават, така че да има интерес от Рейнджърс е голяма работа за Кристиян и за него е привилегия да бъде сред претендентите в списъка им с желания. За него също би било привилегия да играе под ръководството на Стивън Джерард и да бъде направляван от треньор, който беше един от най-добрите халфове през последното десетилетие", коментира близкият до Малинов.

"Като полузащитник той смята, че може да спечели много от работата си с него, особено в тактически смисъл. Неговият манталитет е нещо, което феновете на Рейнджърс биха харесали, тъй като е играч, който оставя всичко на терена", допълва източникът на изданието. А за кой чуждестранен футболист ЦСКА се кани да плати 300 000 евро вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички