Официално: ЦСКА разтрогна с резервата Черниаускас


Официално: ЦСКА разтрогна с резервата Черниаускас
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1908 0

ЦСКА се раздели с резервния си вратар Витаутас Черниаускас, обявиха от клуба. Литовецът не попадна в групата на Стамен Белчев за мача с Берое снощи,  не бе в групата и за двубоя с Локо (Пловдив), като от клуба изтъкнаха, че причина за това е контузия. Според "Тема спорт" той е разтрогнал още вчера.

"Ръководството на ЦСКА благодари на Черниаускас за стабилните изяви, професионалното отношение в работата на терена и извън него, както и за позитивизма по време на целия му престой в отбора", написаха "червените" на сайта си.

Причината за раздялата с вратаря е, че той излиза прекалено скъпо на клуба. Освен това е загубил доверието на треньорския щаб. Черниаускас стана резерва след мача с Левски през септември миналата година, завършил 2:2. Оттогава не е пазил дори в турнира Купата на България.

Литовецът изкара 3 години в ЦСКА. Два сезона той бе титуляр под рамката на "червените". Той записа 75 мача в Първа лига и подобри рекорда на Райс Мболи за чуждестранен вратар с най-много мачове за българския клуб. А какви амбиции обяви един от новите в ЦСКА - Юнус Санкаре, вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички