Край на почивката в ЦСКА, приятна вест "гали" ухото на Стойчо Младенов


Край на почивката в ЦСКА, приятна вест "гали" ухото на Стойчо Младенов
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

8619 0

Тридневната почивка за играчите на ЦСКА приключи и днес, 24 март, те подновяват тренировки, макар че клубният футбол е на пауза (вижте кои са днешните мачове в зона "Европа").

"Тема Спорт" съобщава, че в днешния и утрешния ден "армейците" на Стойчо Младенов ще се готвят двуразово на базата на тима в "Панчарево", а идната неделя, 27 март, те ще се изправят срещу Спортист Своге в контролна среща.

Изданието допълва, че "червеният" треньор е получил приятната вест, че всички футболисти, които пропуснаха битката с Ботев в Пловдив заради грип, вече са излекувани и ще могат да тренират на пълни обороти.

Единствените отсъстващи от тренировъчни занимания са петимата национали на ЦСКА - Георги Йомов, Иван Турицов, Яник Вилдсхут, Брадли Мазику и Жорди Кайседо. Юрген Матей и Ахмед Ахмедов пък продължават да се възстановяват от контузии, като нападателят съвсем скоро ще бъде готов за игра!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички