Ганчев заплашил ЦСКА със "сензационни новини" при отпадане от Европа


Ганчев заплашил ЦСКА със "сензационни новини" при отпадане от Европа
Снимка: Lap.bg

4819 0

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев е имал разговор с тима тези дни. По време на него бизнесменът е обявил, че ще има "сензационни новини", ако отборът отпадне от Лига на конференциите, твърди "Блиц". "Червените" гостуват на Сейнт Патрикс утре вечер, като в първия мач отстъпиха с 0:1.

От медията не се ангажират да гадаят какви биха могли да бъдат тези "сензационни новини", но те със сигурност предполагат някаква промяна - по върховете, в треньорското ръководство, сред футболистите... Всичко е възможно. 

Трудно е да се очаква треньорска смяна, тъй като Саша Илич едва сега започва работата си в клуба и освен това е допуснал само една загуба в официален мач, откакто е на "Българска армия". Става въпрос за тази срещу ирландците, която все още е поправима. 

За сравнение, изпълнителният директор на клуба Филип Филипов с нищо не загатна за такъв голям залог в мача при заминаването с отбора за Дъблин. Той каза, че нищо не свършва с един мач (подробности тук). 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички