"Косата му е малко странна, но иначе...", Ел Маестро представи Шакич по култов начин (ВИДЕО)


"Косата му е малко странна, но иначе...", Ел Маестро представи Шакич по култов начин (ВИДЕО)
Снимка: official Facebook page of CSKA Sofia

2657 0

Ръководството на ЦСКА сподели пред последователите си в социалните мрежи, че последният нов към този момент - Емануел Шакич, се е присъединил към групата на представителния тим. 

Неговото привличане официално бе анонсирано през уикенда, когато част от футболистите бяха на лагер в Тетевен. Там те използваха международната пауза да подобрят физическото си състояние и да се сплотят, а австриецът едва сега започва да се подготвя с останалите.

Представянето на Шакич от Ел Маестро

"Искам да приветствам Емануел Шакич. Сигурен съм, че ще помогне на отбора със своя професионализъм, характер и интензитет. Косата му е малко странна, но иначе е много добро момче", бе част от въведителната ред на наставника по адрес на бившия си възпитаник. 

Двамата работиха заедно в Щурм Грац в периода 2019-2020 година, когато в отбора бе и Кирил Десподов. Шакич е първият, който бива привлечен по искане на Ел Маестро във втория му период на "Армията". 

Вижте в каква инициатива се готви да участва ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички