Кокала в ЦСКА? Вижте с какъв лаф коментира той


Кокала в ЦСКА? Вижте с какъв лаф коментира той

2491 0

Левски няма да сподели съдбата на фалиралия това лято ЦСКА. Такова е мнението на бившия футболист и треньор на „сините” Емил Велев. Човекът, който изведе Левски до последната му титла, отхвърли възможността да работи някога в „червения” клуб.

„Не вярвам да са чак толкова зле нещата. Знаем, че в другите европейски отбори, в грандовете, също имат големи проблеми с плащане на данъци, със заеми, които са вземани. Тук пръст има държавата – институциите, които отговарят за тези неща. Това, ако стане в САЩ или в друга по-напреднала страна.. там затворите са страхотни”, каза Кокала пред нашата камера.

Според информациите повече от 12 от общо 20-милионните задължения на Левски са за новопостроения сектор „А”.

„От самото начало не трябваше да се пипа „А” сектор и козирката, която си беше напълно здрава. Хората, които са искали да направят това нещо, са имали добри намерения. Но в момента виждаме, че трибуната няма козирка, което не е нормално”, добави Емил Велев.

Той е категоричен, че въпреки непрозрачната политика на ръководството на „сините”, феновете нямат място в Управителния съвет на Левски.

„Не виждам някой да може с лека ръка да краде, за да се стига до феновете. Те какви са: счетоводители ли, одитори ли?”

Запитан пък дали самият той би приел оферта от ЦСКА, Кокала отговори шеговито: „Трябва да ходя там с две патрулки и три линейки. Няма как да стане.”

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички