Кокала: Акрапович е посредствен треньор, и кучетата научиха тактиката му


Кокала: Акрапович е посредствен треньор, и кучетата научиха тактиката му

1713 0

Бившият треньор на Левски Емил Велев-Кокала разкритикува колегата си от ЦСКА Бруно Акрапович. Той заяви, че под негово ръководство играта на "червените" не е добра и че босненецът е взел редица грешни решения, докато води столичния гранд.

"Срещу Берое се видя, че "червените" не играят нищо, и не само в Стара Загора. Тогава излязоха за 0:0 отзад, а напред – каквото стане. Показва го и статистиката - първият им удар в очертанията на вратата беше в края на мача. Как с такава игра ще мислиш за шампионска титла?! Вярвам, че вече всички са се убедили, че Бруно Акрапович е посредствен треньор, няма друга причина за играта на ЦСКА. Но ние нали сме чуждопоклонници, все хвалим треньорите, които не са родени в България", заяви Велев за "Гонг".

"На "Армията“ има много добри футболисти, но Бруно ги убива с неговата тактика и подредба на играчите на терена. Примерно, позицията на Греъм Кери – добър играч, който няма понятие от защита, а треньорът упорито го налага като халф-бек. В може би най-важния мач за ЦСКА, защото можеше да скъси аванса на Лудогорец, и срещу един слаб отбор на Берое в момента, Акрапович остави на пейката трима от титулярите си – Тиаго, Мазику и Матей. Няма обяснение за този ход. Нелепо е оправданието, че можеше да получат пети жълт картон и да бъдат наказани. Нелепи са обясненията, че ги е пазил за мача с Лудогорец за Купата на България. Затова и ЦСКА си пати от подобни действия на Акрапович", допълни той.

"Да не говорим, че и кучетата разбраха тактиката му, която, впрочем, и в Локомотив Пд беше същата, но там го покриваха късметът и класата на Димитър Илиев", завърши по темата треньорът, направил Левски за последно шампион на България. А ето къде вижда Акрапович причината за загубата от Берое. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички