Кой е отборът, с победа над който ЦСКА трябва да внесе спокойствие във фенове си


Кой е отборът, с победа над който ЦСКА трябва да внесе спокойствие във фенове си
Снимка: Lap.bg

8833 0

ЦСКА в поредна зимна подготовка постига незадоволителни резултати по време на подготвителния лагер и това сериозно тревожи запалянковците. В рамките на месец настроенията на "червените" сериозно се промениха, след като през декември феновете и ръководство бяха като едно около прощаването с "Армията".

Феновете отново са бесни

Сега обаче негодуванието срещу ръководители и спортно-технически щаб отново се покачва. След екшъна на клубния стадион при срамната загуба от Лудогорец през август с 0:3, нервите не издържаха и в четвъртък. Част от организираните запалянковци бяха бесни от загубата с 0:1 от иранския Трактор и поискаха уволнението на Ел Маестро. 

До този момент "червените" вече бяха отстъпили и от полския Корона с 0:2, а в България победиха с 5:3 Литекс, но на този резултат не се обръща сериозно внимание. Пред ЦСКА предстои контрола със словашкия Тренчин. 

Следващият съперник

Отборът е непобеден по време на зимната подготовка, след като разби Дьор с 5:1, а след това направи 0:0 с Марибор и 2:2 с Видзев Лодз. Срещата е насрочена за 30-и януари и ще може да я проследите НА ЖИВО със SportLive.bg!

ЦСКА не може да бие в Турция

Положителен резултат и най-вече силна игра до известна степен ще успокоят част от привържениците. Силно представяне в евентуалния дебют на Мартин Стойчев пък би подействало мотивиращо на 31-кратните шампиони. Днес родният талант парафира с ЦСКА и се очаква в най-скоро време да акостира в Турция!

Още: Когато след загубен бас италианският колос Интер ожени Димитър Пенев

"Като паднехме, ни чакаше с торти": Бивш ас на ЦСКА с култово признание за Гриша Ганчев

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички