Кога легендите на ЦСКА очакват коренна промяна: Има "срок на истината" за Ел Маестро


Кога легендите на ЦСКА очакват коренна промяна: Има "срок на истината" за Ел Маестро
Снимка: Lap.bg

1860 0

ЦСКА при втория престой на Нестор Ел Маестро загатна на каква е способен. В сблъсъците срещу Берое, ЦСКА 1948 и Локомотив Пловдив "армейците" изяждаха съперника си с много дълбока и агресивна преса, отигравания с едно докосване и куп чисти голови положения.

Последва обаче спад от мача с Левски (включително), който все още продължава. Една от видните фигури на ЦСКА през този век - Владимир Манчев, говори пред SportLive.bg и обясни спада, като посочи и кога може да се очаква коренна промяна.

Освен че има над 100 мача за "червените" като футболист, той е бил асистент в тима, както и скаут, помощник и наставник на ДЮШ (набор 2003 година). За последно бе старши треньор на Хебър Пазарджик.

Манчев сподели мнение, че отборът на играе слабо, а че просто не е толкова убедителен, колкото в предишните мачове. Той подчерта и че Арда не е за подценяване. Младият специалист напомни кондиционните проблеми на старта и спомени, че след зимната пауза може да се очаква коренна промяна в играта.

Кога ЦСКА на Ел Маестро може да бъде преобразен?

"Отборът не играе слабо. Просто не беше толкова убедителен колкото в предишните мачове и веднага се забелязва разликата. Трябва да отчетем, че и Арда си е добър отбор. Запазиха състава си в последните 2-3 години, а разполагат и с добър треньор, и добри футболисти.

Нормално е понякога отборът да не е на висота, защото имаше чисто кондиционни проблеми в началото на сезона. Генерално това може да се подобри с една по-добра подготовка. До зимата треньорът може да пипа малко неща, а оттам да се очаква и някаква коренна промяна в играта" - сподели той пред SportLive.bg.

Вижте и цялото интервю пред медията ни на Манчев - прогноза за мача с Етър и какво да очакваме в борбата за титлата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички