Димитров: Шампион съм с ЦСКА, той сега показва много силен футбол


Димитров: Шампион съм с ЦСКА, той сега показва много силен футбол
Снимка: Официална клубна страница на футболен клуб "Етър Велико Търново"

9614 0

Добре познатият талант от школата на ЦСКА - Ивайло Димитров - Косъма, даде интервю за клубната медия на Етър преди изиграването на отложения двубой с 31-кратните шампиони. Двата тима трябваше да премерят сили още през месец юли, но европейските изяви на "червените" и данимичните събития в клуба наложиха отлагането на срещата. 

Така тя ще се изиграе едва на първи ноември в старата столица. За нея Косъма сподели очакванията си и сподели, че дори има медал като шампион с ЦСКА, включително e и носител на Суперкупата. 

Коментарът на Димитров

"Юноша съм на ЦСКА, водя се и шампион и имам медал, и даже носител на Суперкупата. Всъщност две години тренирах с първия отбор и ме взимаха в групата, но си играех за набора в школата. Бях само на 18 години. В момента ЦСКА показва много силен футбол, направиха много победи, откакто Ел Маестро е треньор. Определено имат голям подем и ще ни бъде много трудно. Но се подготвяме цяла седмица за двубоя и се надявам да се представим добре. Да вземем точка или три от този двубой.

Рецептата за противопоставяне на ЦСКА е да играем като отбор. Не можем като ЦСКА да разчитаме на индивидуалната класа на футболистите. Трябва да сме един отбор, да заложим на колектива, всеки да помага на всеки и само така можем да вземем нещо от мача. Лудогорец или ЦСКА могат да си позволят някой да се пести, за да е по-свеж в атака, при нас всеки трябва да даде 100 % от себе си, колкото и клиширано да звучи това.

Сега сме се концентрирали върху ЦСКА. Надявам се и оттам да вземем нещо, за нас до края всеки мач е финал, защото трябва да наваксваме точки. 

Най-важното от всичко срещу ЦСКА е да вземем точки. Трябва да измъкнем нещо от този мач", сподели Димитров на стадион "Ивайло".

Проследете Етър - ЦСКА в сряда от 17:00 часа НА ЖИВО със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички