Кога ЦСКА ще плати за емблемата и защо в сайта на УЕФА има само 4 титли?


Кога ЦСКА ще плати за емблемата и защо в сайта на УЕФА има само 4 титли?
Снимка: БГНЕС

3178 0

ЦСКА не може да плати парите за емблемата, тъй като в момента няма решение на апелативния съд. "ЦСКА няма шанс да плати по никакъв начин да плати сумата на емблемата към момента", заяви спортният директор на тима Пламен Марков.

Относно четирите титли към името на ЦСКА в сайта на УЕФА и че те отговарят на тези на Литекс:"Има решение на УЕФА, което е окончателно. Естествено, че ЦСКА ще направи всичко възможно чисто технически и УЕФА да изпише в сайта си притежанието на 31 титли.

Адвокат Първанов обясни, че УЕФА не се занимава с този въпрос да отнема титли на клубовете. Това не е толкова важно за нас. За нас е важно клубът да се развива, за да може да връща имиджа си в европейското клубно семейство. Ще направим всичко възможно и нашите фенове и съперници да бъдат наясно, за да няма повече спекулации свързани с автентинчостта”, допълни още Марков.

"Срещу името в сайта на ЦСКА пише 4 титли, но тук става въпрос за техническа грешка. Тя няма нищо общо с решението на централата, както злонамерени хора се опитват да го свържат. Тази грешка от Литекс трябва да искат да бъде поправена. Какво ще се сложи в сайта е въпрос на добро желание, а не е регулирано от правото. Това са технически въпроси. В УЕФА не им се занимава с това честно казано", допълни Първанов.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички