БФС и Боби Михайлов с ключова роля за допускането на ЦСКА в Европа


БФС и Боби Михайлов с ключова роля за допускането на ЦСКА в Европа
Снимка: БГНЕС

2868 0

Българският футболен съюз, както и президентът на централата Борислав Михайлов са имали ключова роля в допускането на ЦСКА в европейските клубни турнири. Адвокат Първа Първанов допълни още, че от футболната ни централа винаги са били много отзивчиви при всяко едно искане от страна на "червените" и са получавали съдействие. 

"Ролята, която БФС изигра в нашия случай бе положителна. Мисля, че един от най-важните елементи беше, че Борислав Михайлов е много влиятелен в УЕФА и ние го поздравяваме и му благодарим затова. Основно УЕФА кореспондират с Футболния съюз по този въпрос", заяви Първанов.

Той отличи и кое е най-важното направено от футболната ни централа: "БФС направи един ход, който бе много важен, който даде знак - издаде лиценз на ЦСКА за евротурнирите. БФС винаги е откликнала на тези искове. Не мисля, че искове от други отбори ще бъдат възможни, но сме виждали всякакви екзотики. Ние не можем да спрем някого, ако иска да обжалва, но мисля, че решението ще бъде негативно. Това е окончателно решение”, като допълни, че не е наясно и кога УЕФА ще реши проблема с това колко титли ще бъдат признати на отбора. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички