Пламен Марков: ЦСКА се връща в автентичния си вид


Пламен Марков: ЦСКА се връща в автентичния си вид
Снимка: БГНЕС

1283 0

Спортният директор на ЦСКА Пламен Марков не скри радостта си от новината, че отборът е допуснат до участие в европейските клубни турнири и заяви, че отборът е върнал автентичния си вид.  

"Доволни сме, защото ЦСКА става най-привлекателният клуб в България. За два месеца станаха много положителни неща за нашия клуб. Подписването на договора с ММС и решението на УЕФА. Естествено, не е за подценяване и нашето представяне и от спортно-техническа гледна точка. Продължаваме да работим в тази насока, за да продължим да радваме нашите фенове”а", заяви Марков на специална пресконференция.

"Щастливи сме от решението на УЕФА, че тази година, след като заслужим по спортен път, ще можем да участваме в турнирите. Господин Ганчев и господин Инджов направиха всичко по силите си, за да стане това факт. След решението на УЕФА в сряда, ЦСКА се връща в автентичния си вид, в който е създаден. Хората, които имат съмнения, трябва да бъдат наясно с това", заяви Пламен Марков

"Гриша Ганчев, както всички нас, е изключително доволен от това решение на УЕФА. Продължаваме да работим съвместно, така че ЦСКА да върне мястото си в европейските клубни турнири и към това ще бъде насочена нашата работа".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички