"Ключово важно беше": Весела Лечева с подробности за реконструкцията на "Армията"


"Ключово важно беше": Весела Лечева с подробности за реконструкцията на "Армията"
Снимка: CSKA.BG

3099 0

Бившият спортен министър - Весела Лечева, коментира актуалната ситуация около дългоочакваната реконструкция на дома на ЦСКА - стадион "Българска армия".

Двукратната олимпийска медалистка се върна към неотдавнашното време, в което редовно ѝ се налагаше да отговаря на десетки въпроси по повод големия ремонт в Борисовата градина.

Какво ново?

Само преди дни "армейците" обявиха, че са осъществили и последната голяма стъпка преди същинската част от реконструкцията. 31-кратните шампиони получиха заветното разрешително, а новината предизвика екстаз в "червените" редици. Лечева сподели, че е щастлива от този факт.

Мнението на Лечева

"Модерното съоръжение на ЦСКА ще бъде възможно благодарение на нашите усилия. Направихме така, че този процес да е необратим. Доказахме, че държава и частен инвеститор могат да работят добре", започна бившият министър на спорта пред "Арена спорт" по "БНТ" и продължи.

"Надявам се, че ще имаме един добър работещ модел. Ключово важно беше да има прозрачност, когато става въпрос за защита на интересите на държавата и спортната общественост.

Уставът беше направен така, че да няма превес на частния инвеститор. Радвам се за ЦСКА, но се надявам това да е добър пример за много други спортни клубове", завърши Весела Лечева.

Същевременно стана ясен евентуалният последен мач на "червените" на "Армията" в този ѝ вид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички