Каранга: Моци удари моите ръце, нямаше червен картон


Каранга: Моци удари моите ръце, нямаше червен картон
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1500 0

Голмайсторът на ЦСКА Фернандо Каранга даде своето обяснение за ситуацията, в която получи втори жълт картон. Нападателят бе изгонен в 68', а десетина минути преди това обеляза изравнителното попадение за "червените".

"Опитах да гардирам топката, Моци влезе отзад и удари моите ръце. Според мен няма червен картон. За съжаление няма да мога да играя следващия мач . Но аз ще съм доволен, ако ЦСКА играе добре и победи”, каза Каранга след обрата над разградчани с 2:1.

"При гола бях на много добро място и вкарах. Имах ситуация, бях на добра позиция и успях да вкарам. Лудогорец е много силен. Сега ще мислим напред. Предстоят още много мачове. Имаме реални шансове да станем първи. С много труд ще опитаме да напредваме. Надявам се, че и в другите мачове ще продължим с победния ход".

"Една победа в такъв мач е важна. Този е един от най-важните ми голове, знаем колко трудно се играе срещу Лудогорец. Всички чакахме с нетърпение тази победа и сега се радваме всички заедно. Ние работим здраво да се качим на върха и дано продължим да играем така, за да можем да се държим плътно до Лудогорец”, допълни още голмасйторът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички