Белчев посочи кое е било най-важното за победата срещу Лудогорец


Белчев посочи кое е било най-важното за победата срещу Лудогорец
Снимка: БГНЕС

1538 0

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев определи, че важното за победата срещу Лудогорец е бил колективът. "Червените" направиха пълен обрат в Разград за 1:2, въпреки че Каранга бе изгонен в 68'.

"Заслугата днес е изцяло на колектива и момчетата. Поздравявам ги за характера. Вижда се, че когато играем със самочувствие се получава. Мисля, че Лудогорец ни вкара от първото си положение. Беше много важно за нас да се върнем бързо в мача. Така се и получи. Моята идея беше да държим топката. Това е и силната страна на Лудогорец. Искахме да им противодействаме с техните силни страни. На моменти се получи, на моменти не, но в такива мачове важна е победата", заяви Белчев. 

„Първенството е интересно. Всеки може да загуби от другия. Няма място за отпускане. Трябва да се подготвим за следващия мач, който също е сериозен - срещу Ботев. Има кой да замести Каранга. Ние не сме зависими от Каранга. Не трябва да чакаме да дойде мач с Разград или Левски, за да се покажем. Трябва да показваме най-доброто си лице срещу всеки един съперник. Футболистите могат много. Не е имало ултиматум към мен. За мен беше важно да спечелим шест точки от мачовете срещу Левски и Лудогорец. Спечелихме само четири, но въпреки това ЦСКА го чака добро бъдеще".

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички