Капитанът на ЦСКА е с "шефска" контузия, пожелал е да напусне?


Капитанът на ЦСКА е с "шефска" контузия, пожелал е да напусне?
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

2500 0

Капитанът на ЦСКА Николай Бодуров няма да играе за отбора до края на сезона, твърди "Меридиан мач". От клуба обявиха, че причината за това е контузия, която не позволява на защитника да тренира. Според слуховете от Борисовата градина обаче причината бранителят да не е в състава е съвсем различна.

Ставало дума за познатата не само в България треньорска, или по-точно в случая - шефска, травма. В основата ѝ е примамлива оферта за Бодуров от клуб от Казахстан. Именно тя го е накарала да не преподписва контракта си с ЦСКА, който изтича през лятото.

Бодуров е пожелал да напусне “Армията” и да завърши кариерата си в чужбина, където ще взима много повече пари. Това обаче не се харесало на шефовете, които наредили да не играе до края на сезона и да не тренира с отбора. Към днешна дата защитникът върти обиколки, докато съотборниците му тренират.

ДЖАРЕТА И ЦСКА СЛЕДЯТ ИЗКЪСО СЕНЕГАЛЕЦ ОТ СЕРИЯ Б

На "Армията" се говори, че мярката срещу Бодуров може и да повлияе на решението му и да го накара да остане в ЦСКА, твърди "Меридиан мач". Според други информации обаче той вече има договор с казахстански отбор и със сигурност напуска. 33-годишният защитник е приел офертата. Предполага се, че новият му клуб ще бъде Ордабаси. В ЦСКА са притеснени да не загубят и голаджията Али Соу. Подробности вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички