Оферта към нападател притесни ЦСКА


Оферта към нападател притесни ЦСКА
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2053 0

В ЦСКА са притеснени заради доста сериозна оферта към една от звездите им. Става въпрос за нападателя Али Соу, който след като стана титуляр при Любослав Пенев, се скъсва да вкарва и това е привлякло вниманието на няколко клуба от Европа.

Повече подробности не се съобщават, но "червените" се притесняват, че може да загубят голмайстора си точно, след като се превърна във важна част от състава. Тим от Казахстан пък е обещал доста сериозна заплата на капитана на ЦСКА Николай Бодуров, което може да го изкуши. „Червените“ вече отхвърлиха и няколко предложения за Валентин Антов, за когото имаше няколко оферти от английски отбори, пише "24 часа".

Иначе Любослав Пенев смята да не пипа титулярния си състав за гостуването на Ботев в понеделник, като единствено в него ще се върне Бодуров. Той бе наказан за един мач от БФС, защото наплю Богдан Вашчук в двубоя срещу Левски.

Веднага след отпадането на "червените" от Купата на България пък се заговори и за смяна на Любослав Пенев - ето кого гласят за негов заместник.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички