Петър Занев обясни дали ще играе за ЦСКА


Петър Занев обясни дали ще играе за ЦСКА

2657 0

Българският национал Петър Занев в последните седмици тренира с ЦСКА, но разкри, че все още не е разговарял с ръководството за договор с тима от лятото, като не скри изненадата си от напускането на Любослав Пенев.

"Аз само тренирам с ЦСКА, това ми е договорката с ръководството. След като свърши сезонът, евентуално ще седнем и ще разговаряме. Не всичко зависи от мен, а и от желанието на ръководството на старши треньора. Това е отворен процес, има време. Най-важното за мен е да тренирам и да поддържам форма.

Тази тема ни изненада всички. Човекът е взел решението, всеки отговаря за себе си и своите действия. Аз лично се изненадах, защото тренирах с отбора и всичко беше позитивно, но явно тези три мача с Ботев са обърнали нещата. Изключително професионално се работеше под ръководството на Любослав Пенев. Той е един от треньорите, при които съм тренирал и в Литекс, и в националния отбор, и сега в ЦСКА. Тренирам с ЦСКА и искам ЦСКА да победи", сподели Занев пред Канал 3.

Той коментира и предстоящия двубой с Лудогорец, като изрази мнение, че няма фаворит. "Напрежението ще е в щаба на Лудогорец, защото те са свикнали постоянно да са първи. През тези 7 години ставаха шампиони с по 10-15 точки разлика. Този мач ще е повече игра на борба и тактика, ще има по-малко футбол. Залогът наистина е голям. За мен няма фаворит в този мач. Предимството на ЦСКА ще бъде публиката, защото играят на своя стадион. Предимството на Лудогорец е, че имат по-опитен състав и заедно са участвали в повече такива напрегнати мачове", коментира защитникът и даде прогноза за следващия сезон.

"Левски ще бъде много по-силен от новия сезон. Стремят се да връщат опитни български футболисти, които да са гръбнакът на отбора и да знаят какво означава този тим за тях, и с опита си да помагат на младите. Левски не се е отказал от второто място. ще чакат грешни стъпки на ЦСКА и Лудогорец. Ще гонят второто място, защото третата позиция не им гарантира място в Европа", каза още Занев.

А какво заяви Люпко Петрович за предстоящото дерби с Лудогорец и готов ли е ЦСКА за титлата - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички