Канен ли е Стойчо Младенов в ЦСКА и защо не стъпва на "Армията"?


Канен ли е Стойчо Младенов в ЦСКА и защо не стъпва на "Армията"?

1253 0

Българският треньор Стойчо Младенов обяви, че не е получавал покана да се завърне в ЦСКА. Специалистът разкри, че е срещу честата смяна на треньори, която се практикува в България.

"Не съм получавал покана да се завърна в ЦСКА. С всяка една моя дума за клуба се спекулира и не искам да се изопачават нещата. Когато съм бил на "Армията", винаги съм работил със сърце и душа. Но когато не съм в клуба, почти не стъпвам на стадиона, за да няма интриги и спекулации. Не искам да се пречи на треньора и най-малко на ЦСКА. Като му се създаде напрежение на наставника, той се поддава. Затова не ходя на мачове, за да не се спекулира и да не преча. Но и това не помага - видяхте, че още не се бях прибрал от Казахстан и вече бяха започнали да ми спрягат името за треньор на ЦСКА", коментира Младенов пред телевизия "BiT".

Треньорът заяви, че не желае да говори по темата ЦСКА, но все пак каза няколко думи за отбора, който за последно води в периода юли 2013 - март 2015 г.

"ЦСКА е друга мая. Там се искат успехи и само успехи. Загубата не се приема от никого. Това е клуб, в който се търси победата на всяка цена. Още повече че познавам Гриша Ганчев и знам, че той е максималист. В ЦСКА треньорът, който дойде, трябва да знае в какъв клуб отива. Може да си най-големият треньор, а такъв вече имаше - в лицето на Луиджи Симони (пое ЦСКА през декември 2001 г., само 3 години след като бе спечелил Купата на УЕФА с Интер). Но нямаш ли победи, няма кой да те чака. Аз съм против честите смени на наставниците. Когато се довериш на един треньор, според мен е необходимо поне две години да го оставиш да работи и тогава да преценяваш какво му е нивото", категоричен е той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички