Кое е най-голямото разочарование на Гриша Ганчев в ЦСКА, което той вече е задраскал?


Кое е най-голямото разочарование на Гриша Ганчев в ЦСКА, което той вече е задраскал?
Снимка: БГНЕС

2316 0

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев обяви, че най-голямото му разочарование откакто е на "Българския армия" се казва Борис Галчев. Капитанът на "червените" е задраскан от живота на бизнесмена, който оспори чисто човешките качества на любимеца на сектор "Г".

"Най-много съм разочарован от Галчев и никога няма да му го простя, защото с него имах 2-3 разговори, по които се бяхме разбрали каква е неговата роля в клуба. Много е важно да имаш такъв играч, който да е изцяло отдаден на каузата и на отбора. Той почна да плещи разни работи, които не му правят чест. Негова си работа", каза Ганчев пред "Нова телевизия"

"На много места сбърка той, но си е за негова сметка. Едно ще ви кажа - аз съм го задраскал с дебелия флумастер, първо като човек. Не говоря за футболните и другите му качества", допълни собственикът на ЦСКА за капитана.

Както е известно, още в началото на сезона Борис Галчев възропта срещу процесите в ЦСКА и се обяви против приливната вълна от бивши и настоящи футболисти на Литекс, които се озоваха на "Българска армия". Той беше изваден от състава за няколко месеца, но все пак вече бившият треньор на тима Едуард Йорданеску го върна в състава за равенството срещу Верея.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички