ЦСКА надви Пирин в безкрайно скучен мач


ЦСКА надви Пирин в безкрайно скучен мач
Снимка: БГНЕС

2427 0

ЦСКА спечели с 2:0 домакинството си на Пирин и постигна втора поредна победа под ръководството на Стамен Белчев. Преслав Йорданов откри в 12-ата минута, а другият нападател на "червените" Милчо Ангелов се разписа в добавеното време за крайния резултат.

ЦСКА се завърна на трето място с 31 точки, а Пирин остава девети с 19.

"Армейците" изобщо не се представиха впечатляващо и можеха да се похвалят с отлична ефективност и сериозно владение на топката, но не предложиха никакво зрелище на хилядата души в студа на "Българска армия".

Без да са създали чисто голово положение "червените" поведоха в резултата в 12-ата минута след изпълнение на корнер, както беше и в предишния им мач с Нефтохимик. Рафа Перес се пребори за високата топка, но Краси Костов парира удара му. Йорданов обаче бе напълно непокрит в малкия пенал и без проблем откри резултата.

Като цяло срещата беше изключително скучна и "армейците" не организираха нито една смислена атака, въпреки че спазиха традицията да владеят далеч повече топката.

В 70-ата минута чак ЦСКА създаде чисто положение от игра и Диого Виана центрира отляво за Преслав Йорданов, но той някак си не намери рамката.

След като Пирин не се възползва от единствения си шанс да изравни в 85-ата, в добавеното време Диого Виана проби в пеналтерията и подаде вдясно на Станислав Манолев. Той центрира успоредно на голлинията и Милчо Ангелов засече за 2:0.

ЦСКА: Китанов, Недялков, Чорбаджийски, Перес, Йорданов, Нунеш, Манолев, Десподов, Бумал, Колев, Кулма

Пирин: Костов, Ничев, Николов, Сандев, Кощрна, Старокин, Попев, Костов, Мойеци, Тасев, Младенов

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички