Каква е ролята на Люпко Петрович в ЦСКА след "раздялата"?


Каква е ролята на Люпко Петрович в ЦСКА след "раздялата"?
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

4631 0

Доскорошният треньор на ЦСКА Люпко Петрович може и да не седи на пейката на "червените", след като жеше заменен от помощника си Милош Крушчич, но продължава да е с много сериозна роля в организацията на клуба, информира "Тема Спорт". Легендарният сръбски треньор неофициално работи при "армейците", като самият той призна за това, цитиран от българската медия. 

"В интерес на истината гледам играчи. Наблюдавам мачове в Сърбия и по Европа. Както знаете, Гриша Ганчев е голям мой приятел и по един или друг начин продължавам да помагам на ЦСКА", каза Петрович по повод ролята си в ЦСКА на този етап. Той беше попитан и за селекцията при столичани и какви футболисти трябва да бъдат привлечени.

"Не трябва да са много. Бих казал двама играчи. Обаче да са класни. Да са по-добри от тези, които са в отбора в момента", категоричен бе Петрович. 

Това амплоа не е непознато на сърбина, който беше съветник по трансферните въпроси преди да се наложи да поеме управлението на първия отбор. Сега, когато не е в светлината на прожекторите, продължава да работи за благото на "червените". Междувременно обаче стана ясно, че едно от "новите" попълнения на ЦСКА може да е бившият капитан на тима (подробности четете тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички