Как Ел Маестро коментира липсата на победи на ЦСКА срещу тимове от топ 6?


Как Ел Маестро коментира липсата на победи на ЦСКА срещу тимове от топ 6?
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1632 0

Остро критикуваният треньор на ЦСКА Нестор Ел Маестро се измъкна от това да отговаря директно на въпрос защо "червените" се представят слабо срещу отборите от топ 6 в Първа лига. Отборът му загуби от Левски и Лудогорец по идентичен начин, а срещу останалите ЦСКА продължава да е много колеблив.

"Обичам статистиката и съм фен на този компонент, разчитам и негативните, и позитивните елементи. Аз мога за изтъкна позитивните, но няма да го направя, защото не е точният момент. Когато не си в класирането на мястото, на което трябва да си, по-добре да говориш по-малко", каза някогашният помощник треньор в Шалке.

Следващото препятствие пред "червените" е друг тим от топ 6 - Локомотив (Пловдив) и Ел Маестро сподели, че гостуванията на "Лаута" са тежки.

"Познаваме ги добре, играхме срещу тях през сезона. Сега ще е малко по-лесно да се подготвим, защото вече познаваме съперниците си. Локомотив Пловдив е отбор, който знае как да се справя срещу големите в групата. Стадионът им не е лесно място за гостуване. Те са добре организиран отбор, който знае как да се защитава и силен физически. Трябва да сме на най-доброто си ниво, за да се справим", каза Ел Маестро след класирането на ЦСКА към 1/4-финалите за Купата на България.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички