ЦСКА почака Мауридес да излезе, за да се развихри в нападение за Купата


ЦСКА почака Мауридес да излезе, за да се развихри в нападение за Купата
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1488 0

ЦСКА нямаше никакви проблеми да стигне до 1/4-финалите в турнира за Купата на България. "Червените" спечелиха с 3:1 срещу Витоша (Бистрица), въпреки че Нестор ел Маестро бе направил цели 7 промени в титулярния си състав, а 16 минути преди края резултатът беше само 1:0.

Мачът стартира с неособена активност от двата тима във фаза атака, като и ЦСКА и Витоша бяха в по-изчаквателна позиция. Все пак „армейците” наложиха лек териториален превес, а първият по-интересен епизод от частта дойде в 12-ата минута. Кирил Десподов центрира отдясно, а Михаил Милчев изчисти към центъра. Топката обаче попадна във Валентин Антов, който стреля добре, а стражът Християн Василев изчисти топката в ъглов удар.

Двубоят започна с натиск на "червените", а в самото начало Валентин Антов можеше да се разпише, след като стреля отдалеч, но вратарят спаси. В 15' обаче ЦСКА поведе, след като Едваин Джеси и Рубен Пинто комбинираха отлично и португалецът се разписа - 1:0.

До края на полувремето "червените" изпуснаха куп положения, а в пореден мач Мауридес беше най-деен в пропиляването на ситуации за гол. Десподов беше №2 в класацията за първите 45 минути.

След почивката домакините нямаха проблем да затворят мача, след като в 74' резервата Соу се разписа за 2:0, засичайки подаване на Кирил Десподов. Той се беше появил малко след 60' на мястото на яловия Мауридес. Две минути по-късно отново тази комбинация донесе 3-и гол във вратата на Витоша. В края гостите от Бистрица записа почетно попадение за 3:1 чрез Милчев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички