Амос Юга попитал Брадли Мазику дали заплатите в ЦСКА се плащат редовно


Амос Юга попитал Брадли Мазику дали заплатите в ЦСКА се плащат редовно
Снимка: Getty Images/Guliver

4889 0

Вероятно най-постоянният футболист на ЦСКА от дълго време насам - левият краен защитник Брадли Мазику, даде любопитно интервю, в което разказа за трансфера си при "армейците" отпреди време. Освен това, той разкри любопитен въпрос, който му е бил зададен от едно от новите попълнения.

"Първоначално категорично казах "не" на трансфер в ЦСКА. Както много французи, аз се бях ограничил върху това, което ми е познато, а не върху това, което не знам. Но след това проучих клуба, видях инфраструктурата и страхотния град. Осъзнах, че този проект ще е добър за мен. Английският ми бе катастрофален. Но се заех и сега мога да проведа разговор без трудности" - споделя Мазику пред larep.fr.

А преди навлизащият във все по-добра форма Амос Юга да премине в ЦСКА той се е допитал до мнението на Брадли Мазику. "Когато Амос Юга подписа, той ме попита за информация за клуба. Той ме попита и дали клубът плаща редовно заплатите. Уверих го, че всичко е нормално" - разказва бранителят.

А за финал той сподели и впечатленията си от вълнуващото участие с клуба в групите на Лига Европа: "Всъщност, не бяхме далеч от това да се излезем от групите. Спечелихме 4 точки от 6 възможни срещу Рома. Но в останалите мачове не се представихме добре. Жалко е".

"Червените" продължават със своите двубои от Първа лига през февруари месец. Преди това обаче, през зимния трансферец прозорец, те могат да се разделят с някои играчи и да привлекат нови такива. Вече има редица кандидати за нападател на ЦСКА, който не попада в плановете на клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички