Журналист на "AS" посочи в какво е силен новият в ЦСКА - Жул Кейта


Журналист на "AS" посочи в какво е силен новият в ЦСКА - Жул Кейта
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

2223 0

Журналистът на испанския "AS" Андрес Онрубия разкри кои са ценните качества на новото попълнение на ЦСКА Жул Кейта. Онрубия отговаря за френския футбол в мадридския всекидневник и познава качествата на футболиста, който е играл за Дижон и Ланс.

"Кейта е много технично крило. Притежава голяма бързина, може да действа и по двата фланга и умее отлично да придвижва кълбото в предни позиции", отбелязва журналистът.

Именно дрибълът и бързината на гвинееца се посочват като най-силните му качества. Той има 22 мача и 2 гола за Дижон в Лига 1, но трансферът в Ланс през септември 2019-а спъва развитието му. Той е записал твърде малко минути през последните 10 месеца.

"Ново предизвикателство в нова държава за Кейта. Зависи само от него да покаже огромния си потенциал в България", заяви по повод трансфера на крилото неговият агент Венсан Сикада. А какъв проблем може да има ЦСКА след привличането на Кейта вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички