Жуниор Мораеш: Бих се върнал в ЦСКА, но при определени условия


Жуниор Мораеш: Бих се върнал в ЦСКА, но при определени условия
Снимка: БГНЕС

1670 0

"Бих се върнал един ден в ЦСКА. Ако всичко е наред и условията са добри, с най-голямо удоволствие след години бих се завърнал тук" - Това заяви бившата зведа на ЦСКА Жуниор Мораес.

Любимецът на "червените" фенове пристигна в София и снощи изгледа мача срещу Хасково (4:0) от трибуните на стадион Българска армия. Бразилецът бе посрещнат топло от привържениците, а след мача главният акционер Александър Томов каза, че Мораес винаги е добре дошъл в ЦСКА.

"Изживях много радостни моменти с ЦСКА и съм много щастлив, че отново съм тук. Оптимист съм за бъдещето, защото ЦСКА е много голям отбор и заслужава да бъде на по-високо ниво. След разговорите, които проведох с мои приятели, разбирам, че всичко е добре организирано. Смятам, че скоро всичко ще се нареди" - каза Мораес в интервю за клубния сайт на "червените".

Той призна, че предишното ръководство е постъпило некоректно с него, като го е излъгало за дължимите суми по трансфера му в Металург (Донецк).

"Предишният президент не постъпи коректно с мен. Вярно е, че предишните собственици ми дадоха фалшив банков документ. Стигнах до споразумение за разсрочване на дължимите суми, за да може ЦСКА да получи лиценз" - каза Мораес.

Той си припомни загубената титла през 2012 г., когато тимът имаше солидна точкова преднина, която изгуби в последните мачове и това даде титлата на Лудогорец.

"За нас беше много трудно, защото имаше много неща, които бяха срещу ЦСКА. Много исках да стана шампион с ЦСКА и това беше моята мечта, когато бях тук" - каза бразилецът.

Мораес очаква повиквателна за бразилския национален отбор, което е една от големите му мечти: "Работил съм много здраво през последните години, за да постигам мечтите си. Минах през ЦСКА, след това успях да стигна до Металург и сега гледам към по-големите първенства. Смятам, че съм все по-близо да играя за националния отбор на Бразилия".

"Играл съм с новото попълнение на ЦСКА Жоан Фелипе, когато бяхме по-малки. Той е много талантлив, притежава отлична техника и може да помогне много на клуба" - обясни бразилецът.

"Бих искал да благодаря на феновете на ЦСКА, защото с тях имахме много добри взаимоотношения и те много ме обичаха. Това ме правеше щастлив. Само ЦСКА!" - каза още Жуниор Мораес.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички