Нанков: И в Разград ще се борим за победа


Нанков: И в Разград ще се борим за победа

1092 0

Помощник-треньорът на ЦСКА Анатоли Нанков сподели задоволството си от убедителната победа на ЦСКА над Хасково с 4:0 в мача от 4-ия кръг на "А" група. Той бе на скамейката, тъй като старши треньорът Стойчо Младенов бе наказан, но санкцията му изтече с този мач.

"Хубава победа за нашия отбор. Видяхме всичко – настроение, скорост, желание за победа. Вкарахме четири гола и изпуснахме двойно повече. Най-хубавото беше завръщането на Вальо Илиев, радвам се за завръщането му", сподели Нанков след успеха.

"Направихме доста интересни ситуации за гол и игра в дълбочина. Смятам, че се получиха доста креативни неща и само добрата игра на техния вратар ни лиши от още по-убедителна победа", уверен е той.

Нанков сподели, че отборът ще търси победа и в следващия си мач, който е срещу шампиона Лудогорец.

"Имаме доста тежък мач в следващия кръг срещу Лудогорец. Имаме какво да работим по физическото състояние и връзките в тима. В Разград ще се борим за победа, както винаги. Лудогорец имат страшно много футболисти и то добри, така че натоварената им програма няма да им окаже влияние", сподели още помощникът на Стойчо Младенов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички