Томов: Подготвяхме тази селекция с много любов


Томов: Подготвяхме тази селекция с много любов

1025 0

Шефът на ЦСКА Александър Томов бе очаквано щастлив след убедителния успех на неговия тим над новака Хасково с 4:0. Според него тимът е на прав път.

"В тима има много потенциал. Подготвяхме тази селекция с много голяма любов, с много голямо внимание и хората започват да виждат резултатите. Убедени сме, че сме на прав път. Поне аз смятам, че вървим в правилна посока. Не трябва да има главозамайване. Идва мач с Лудогорец, който е много важен. Шампионатът е много дълъг, а амбициите са ни много големи", заяви той след мача.

Томов поздрави капитана Валентин Илиев, който се завърна след 3-месечно отсъствие след контузия с гол в този мач и обяви, че сектор "Г" ще бъде готов за следващото домакинство.

Босът на "армейците" сподели плановете си за развитие на собствените таланти, като според думите му догодина те ще съставляват половината от отбора.

"Чорбаджийски и Чапаев са бъдещето на ЦСКА. Очаквам 5-6 момчета да са част от първия отбор догодина, примерът с Чочев е показателен. Конкуренцията е много силна, ще им е трудно. Ще залагаме на млади момчета от школата, които да се борят за мястото си в тима. Като има възможност за трансфер в чужбина на млад футболист, то той ще се осъществи", каза още Томов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички