Голът на Кайседо - по-ценен за ЦСКА, отколкото за Еквадор


Голът на Кайседо - по-ценен за ЦСКА, отколкото за Еквадор
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2307 0

За пръв път от 2014 година националният отбор на Еквадор ще играе на световно първенство. Възпитаниците на треньора Густаво Алфаро загубиха предпоследната си квалификация от отбора на Парагвай с 1:3 като гост, но все пак Ла Три се класират за Мондиал 2022.

Почетното попадение за Еквадор реализира нападателят на ЦСКА Жорди Кайседо от дузпа. Това бе първото му попадение с екипа на Еквадор по време на квалификациите за Мондиал 2022 в Катар.

Ако продължи добрите си игри при „червените“ и продължи да реализира голове, Овена със сигурност ще бъде и в разширения списък на Еквадор за предстоящото световно първенство. Така efbet Лига ще има достоен представител в негово лице.

Ще допринесе ли това попадение за националния отбор за продажба на Кайседо през лятото за крупна сума, която ще влезе в касата на ЦСКА? Доста от привържениците на „армейците“ са сигурни, че еквадорският голмайстор ще бъде продаден още през лятото на някой по-голям клуб от Западна Европа. Преди време излезе информация, която гласеше, че Жорди ще остане и за европейските мачове на ЦСКА през лятото, за да помогне на отбора си да стигне възможно най-далеч в Европа.

Несъмнено откриването на головата сметка на Кайседо за Еквадор ще повиши още цената му, а това е добре дошло за български вицешампион. Неговата стойност е определяна на 5-6 млн. евро и ако бъде продаден за подобна сума, това би бил рекорден за българските стандарти изходящ трансфер. Ще продаде ли ЦСКА Кайседо още това лято и каква ще бъде трансферната сума при сделка предстои да разберем. Ето защо от ЦСКА не са приели офертата на Ривър Плейт за Кайседо!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички