Георги Йомов разкри с какво Кайседо превъзхожда Соу и каква е разликата между тях


Георги Йомов разкри с какво Кайседо превъзхожда Соу и каква е разликата между тях
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2205 0

ЦСКА надделя с 3:1 над Черно море в осминафинален двубой за Купата на България. В герой за "червените" се превърна Георги Йомов, който се разписа на два пъти. След срещата именно той направи любопитно сравнение между нападателя на "армейците" Джорди Кайседо и бившия такъв - Али Соу.

"Жорди Кайседо е доста по-масивен играч, играе по-добре с глава. Имат сходна игра с Али Соу, но Кайседо е по-силов играч според мен" - сподели 23-годишният атакуващ футболист на "армейците", като коментира и самия двубой:

"Според мен днес ни се получи играта, защото бяхме доста мобилизирани и сплотени на терена. Изпълнихме мисля перфектно указанията на треньора и това, което тренирахме. Това беше нещото, което ни помогна да спечелим" - заяви Йомов, който призна, че предпочита по-лесен съперник на следващата фаза за Купата, но и че "армейците" са готови за всеки опонент.

Колкото до дузпите в ЦСКА, Йомов призна: "По принцип аз съм написан на листа, че трябва да застана на бялата точка. Имам самочувствието, че мога да вкарам от дузпа. Треньорът е написал, че трябва да изпълнявам, така и направих".

А след победата над Черно море Бруно Акрапович призна, че иска ЦСКА да играе така във всеки мач.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички