Жорди Кайседо напуска лагера на ЦСКА заради националния отбор?


Жорди Кайседо напуска лагера на ЦСКА заради националния отбор?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1397 0

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов няма да може да разчита на голмайстора на "червените" Жорди Кайседо за около десетина дни, съобщава "Мач Телеграф". Очаква се нападателят да бъде повикан в националния отбор на Еквадор за последните мачове от световните квалификации - с Бразилия и Перу на 27 януари и 1 февруари.

Националният селекционер Густаво Алфаро все още не е обявил състава си, но Кайседо е редовно викан в тима и се очаква и този път да бъде част от отбора. Ако бъде повикан, нападателят ще отсъства от лагера от 22 януари до 3 февруари.

В този период "армейците" ще изиграят 4 приятелски мача. Съперници на ЦСКА са тимовете на Хартберг, Динамо Москва, Шахтьор Караганда и Академия Пандев. Очаква се Кайседо дори да не се връща в Турция, а директно да се прибере в София.

На родна земя ЦСКА ще изиграе още две контроли. Кайседо обаче ще е на линия за приятелския мач в Турция със Стал Миелац. Еквадор има огромни шансове да се класира на Световното в Катар, като е на трето място в класирането.

Наскоро бивш играч на ЦСКА се оплака, че клубът не му е изплатил няколко заплати.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички