Йорданеску размаза играчите след загубата


Йорданеску размаза играчите след загубата
Снимка: БГНЕС

2759 0

Треньорът на ЦСКА Едуард Йорданеску съсипа от критики възпитаниците си след изненадващото поражени от втородивизионния Локомотив (София) с 1:2 на 1/16-финалите в турнира за Купата на България.

ЦСКА СЕ ПОСРАМИ В НАДЕЖДА

Така в рамките на един ден в турнира отпаднаха носителя на трофея и полуфиналиста от миналия сезон, след като Берое отстъпи с 0:2 на втория във Втора лига Септември (София).

И ПОЛУФИНАЛИСТЪТ ОТ МИНАЛАТА ГОДИНА ИЗХВЪРЧА (ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ ЗА КУПАТА)

"Искам едно нещо да е ясно - дойдох тук, защото нещата не са добре и се опитвам да свърша необходимото. Много неща трябва да се променят, което отнема време. Защитавам футболистите, но някои от тях не знаят в какъв клуб се намират и какво означава ЦСКА. Идвам от клуб със същия статут в Румъния (Стяуа)", заяви Йорданеску.

"Искам да се извиня на феновете, разбирам защо са ядосани. Но аз не съм дошъл тук да си развалям репутацията, защото съм от малко време треньор и съм постигнал добри резултати. Обещавам, че ще оправя нещата.

Ще дойде момент, в който ще съм агресивен, но не искам публично да нападам футболистите. Казвам какво не ми харесва и толкова - не разбирам как играем добре и побеждаваме в един мач, а след това идваме тук и играем толкова зле, че да загубим.

В днешния мач много футболисти играеха все едно са в някой малък отбор, което е проблем", каза още Йорданеску.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички