Йорданеску разкри какви са целите пред ЦСКА


Йорданеску разкри какви са целите пред ЦСКА
Снимка: БГНЕС

1065 0

Целта пред ЦСКА-София е класиране на отбора за Лига Европа. Румънецът призна, че няма да се откаже да се бори за първото място, но договорката му с Гриша Ганчев е да класира отбора за евротурнирите.

Йорданску коментира и предстоящия сблъсък с "Левски". "Със сигурност това е специален мач. След като за феновете е такъв, значи и за мен е такъв. Искаме титлата, но уговорката с ръководството ни е да изградя отбор, който да се класира за Европа. Едва след това да се гони титлата. Нямам ултиматум да спечелим титлата, но това не значи, че ще се откажем", заяви Йорданеску пред Diema Sport.

ЦСКА зарадва феновете с ниски цени и дата за билетите за дербито

Румънецът се обърна и към феновете на тима: "Искам да ги уверя, че ще дадем 110% от себе си. Играчите са готови. Разбира се, това е футбол и те също се целят към победата. Няма да е лесно. В крайна сметка обаче се надявам, че заедно с играчите можем да им поднесем една щастлива вечер".

Преди началото на първенството босовете на "червените" бяха категорични, че целта пред клуба е шампионската титла на България, но сега Йорданеску твърди друго.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички