Йорданеску е отказал огромна сума пари заради ЦСКА?


Йорданеску е отказал огромна сума пари заради ЦСКА?
Снимка: cska.bg

768 0

Старши треньорът на ЦСКА Едуард Йорданеску е отказал оферта на един от най-богатите отбори в Саудитска Арабия, за да остане в България. Шокиращата новина е на румънското издание "europafm.ro."

Според информацията, ръководството на Ал Хилал е осъществило контакт с наставника и му е предложило договор. Той обаче е отклонил предложението и решил да изпълни ангажимента си с ЦСКА

Йорданеску: Стоичков ми каза да му се обадя при проблем, още не сме готови за титлата

В момента "армейците" се готвят за "вечното дерби" с Левски от 10-ия кръг на Първа лига, което е насрочено за 15 октомври.

След отказа му арабите са действали светкавично и са ангажирали друг негов сънародник- Разван Луческу, който е син на легендата в треньорството Мирча Луческу.

Той е подписал договора си набързо, като ще остане в Саудитска Арабия в следващите два сезона. За този период ще спечели феноменалната сума от 5 млн. долара, като по всяка вероятност подобни параметри са били предложени и на Йорданеску.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички