Йорданеску: Ако за феновете предстои най-важният мач за сезона, то така е и за мен


Йорданеску: Ако за феновете предстои най-важният мач за сезона, то така е и за мен
Снимка: Официален сайт на Пандури - http://www.panduriics.ro/

1331 0

Треньорът на ЦСКА Едуард Йорданеску заяви, че в никакъв случай не очаква лесен мач срещу "Левски" и в такъв двубой крайният резултат може да е всякакъв.

"В дерби като това обаче крайният резултат може да е всякакъв. Ние също подхождаме позитивно към срещата, а и последните ни резултати в шампионата не бяха лоши. Това ни дава увереност. Разбира се, че не очаквам мачът да е лесен. Знам обаче, че след този двубой имаме още 3 срещи с тях до края на сезона. Затова е важно да сме солидни и да извлечем максимума. Знам, че има още много неща и моменти, в които трябва да се справяме по-добре. Не е толкова важен крайният резултат, колкото отношението и нещо друго – това да покажем на феновете, че сме готови да се борим за титлата до самия край на сезона", заяви наставникът.

ЦСКА обяви колко билета са продадени за двубоя с "Левски"

"Със сигурност това е специален мач, особено за феновете. Ако за тях това е най-важният мач за сезона, то така е и за мен, и за моите играчи. От друга страна говорим за 3 точки в класирането, а не за повече. Знаем обаче какво отражение може да има една победа в това дерби за морала на футболистите, за бъдещето, за настроението на феновете.

По тази причина ще подходим с огромна амбиция в двубоя. Това е мач между два добри отбора и всеки от опита да извлече максимума. Сигурен съм, че ще има много желание и от двата състава и да се надявам, че ще видим един динамичен двубой, от който искаме да вземем 3-те точки. Щеше да е доста по-добре да играем на нашия стадион, където спечелихме всичките си мачове до момента“, каза още Йорданеску.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички