Марков: Предстои ни най-важният двубой от началото на сезона


Марков: Предстои ни най-важният двубой от началото на сезона

949 0

Спортният директор на ЦСКА Пламен Марков говори преди сблъсъка срещу "Левски", който е в събота от 16:30 часа.

"Надявам се, че дербито, което предстои, ще върне сред феновете усещането от времето, когато дербито наистина събираше изключително много зрители на стадион „Васил Левски” и когато хората се радваха на добрия футбол. Силно се надявам, че и сега ще бъде така. Предварителните прогнози никога не се оказват точни. Моето желание е ЦСКА да победи и да покаже на стотиците хиляди привърженици, че нашият отбор се развива и се бори за възможно всички отличия”, коментира той пред bTV.

Сватбата ще свири ЦСКА - Левски

Марков отклони въпроса на репортера ни Иван Боянов дали намира за дразнещи декларациите на феновете на "Левски", твърдящи, че не предстои Вечно дерби, а най-обикновен мач срещу Литекс.

"От началото на този сезон това е най-важният двубой. Всеки един мач носи три точки, но ситуацията, в която се намира нашият клуб, е деликатна, тъй като има и психологически момент. Победата е много важна, да бъде в наша полза, за да може ЦСКА да се върне на стартова позиция и да атакува първото място", каза още Марков.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички