Йоахим се спаси от изгонване от ЦСКА


Йоахим се спаси от изгонване от ЦСКА

1385 0

Нападателят на ЦСКА Орелиен Йоахим запази мястото си в отбора. Националът на Люксембург бе заплашен от изгонване по никое време, след като вестник "Tageblatt" публикува интервю с него, в което са казани доста неприятни и уронващи престижа на клуба неща.

Днес от ръководството са изслушали играча и той е успял да ги убеди, че думите му са погрешно интерпретирани и непълни. Йоахим ги е запознал с електронната си коренспонденция с журналист от въпросния вестник и се е доказал, че не е казал всички приписани му слова.

От клуба обявиха, че ще потърсят отговорност и обяснение от "Tageblatt" за случилото се.

На официалния си сайт "червените" публикуваха и обяснение и извинение от самия играч.

"Не съм искал да обидя никого и не съм го направил. Уважавам клуба и треньора. И аз бях изненадан, когато видях как се интерпретирани думите ми и как някои неща са извадени от контекста. Ще ви дам пример - обясних, че не тренираме нормално, но това бе така, заради лошия климат и снега, който валя в София. Излезе обаче само това, че не тренираме нормално. А обяснението ми го няма. За мен е некоректно. Съжалявам, че се получи такава ситуация. Единственото, което искам е да бележа голове за ЦСКА. Дори наскоро имах оферта да играя в друга държава, но аз я отказах, защото искам да побеждавам с настоящия ми отбор. Не мога да нося отговорност за този материал, след като по-голямата част от него са твърдения на журналиста, а не мои думи", казва нападателят.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички